Personal Training

Personal training en revalidatie

Samen met jouw coach bekijk je jouw persoonlijke doelstellingen. Bij Show Up word je zowel fysiek als mentaal uitgedaagd. Door persoonlijk en doelgericht te trainen, onderga je een ware transformatie. Bij revalidatie na een blessure, ongeval, ziekte of andere beperkingen, gaan we heel specifiek aan de slag. Show Up is dan een verlengstuk van professionals en vormt een aanvuling in jouw revalidatieproces, met als doel: klachten verminderen en sterker en fitter worden.

Ben je op zoek naar een op maat gemaakt programma specifiek voor jouw persoonlijke doelen. Investeer in jezelf en laat niets aan het toeval over. Als gediplomeerd personal trainer en met veel ervaring op dit vakgebied, geef ik graag specifieke en op maat gemaakte één op één trainingen. 

Met elkaar kijken we naar jouw persoonlijke doelstellingen. Zowel fysiek als mentaal hebben wij de mogelijkheden om aan de slag te gaan. Persoonlijker en doelgerichter trainen geven je de kans om een echte transformatie aan te gaan.

Op maat gemaakte trainingen, specifiek gericht op persoonlijke doelen, niveau en eventuele beperkingen en klachten.

Voeding

In samenwerking met een professionele diëtist kunnen we kijken naar een gezond voedingspatroon. Geen diëten of ingewikkelde schema's, een gezond voedingspatroon ligt hieraan ten grondslag. Een vol te houden gezonde levensstijl is ons streven.

Levensstijl

Samen kijken we naar alle aspecten die jouw gezonde levensstijl bevorderen. Wij helpen je keuzes te maken en je doelen te bereiken.

Are you ready to Show Up?

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek


 

Personal Training

Op afspraak

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op
Lees meer
 

Personal Training inclusief voedingsadvies

Op afspraak

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op
Lees meer

ARE YOU READY TO SHOW UP

Stuur mij een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact