Personal Training

Personal training en revalidatie

Ben je op zoek naar een op maat gemaakt programma specifiek voor jouw persoonlijke doelen. Investeer dan in jezelf en laat niets aan het toeval over. Als gediplomeerd personal trainer en met veel ervaring op dit vakgebied, geef ik graag specifieke en op maat gemaakte één op één trainingen. 

Met elkaar kijken we naar jouw persoonlijke doelstellingen. Zowel fysiek als mentaal hebben wij de mogelijkheden om aan de slag te gaan. Persoonlijker en doelgerichter trainen geven je de kans om een echte transformatie aan te gaan.

In geval van revalidatie na een blessure, ongeval, ziekte of andere beperkingen gaan we heel specifiek aan de slag. Ten alle tijden blijven wij een verlengstuk van professionals en zullen wij gaan aanvullen met als doel klachten verminderen en indien gewenst sterker worden.

Training

Op maat gemaakte trainingen, specifiek gericht op persoonlijke doelen, niveau en eventuele beperkingen en klachten.

Voeding

In samenwerking met een professionele diëtist kunnen we kijken naar een gezond voedingspatroon. Geen diëten of ingewikkelde schema's maar een gezond voedingspatroon ligt hieraan ten grondslag. Een gezonde levensstijl is, vol te houden voor altijd is ons streven.

Levensstijl

Samen kijken we naar alle aspecten die jouw gezonde levensstijl bevorderen. Wij helpen je keuzes te maken en je doelen te bereiken.

Are you ready to Show Up?

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek


 

Personal Training

Op afspraak

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op
Lees meer
 

Personal Training inclusief voedingsadvies

Op afspraak

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op
Lees meer

ARE YOU READY TO SHOW UP

Stuur mij een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact