Coaches

Benieuwd naar het team achter Show Up? Voordat we jou tot het gaatje laten gaan, stellen we onszelf graag aan je voor. Omdat wij zelf nogal groot CrossFit fans zijn, weten we als geen ander hoe het is om jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen. Feitje: als team dagen we ook elkáár maar al te graag uit en werken we samen aan onze skills!

 

Ilze Zoetekouw

Coach - Personal Trainer

Sporten is mijn passie. De afgelopen jaren richtte ik me volledig op het geven van CrossFit en personal training. Als gediplomeerd CrossFit trainer word ik dolgelukkig als ik anderen kan aansteken met mijn kennis en vaardigheden. Fanatiekelingen coachen en ze verder helpen met hun persoonlijke doelen geeft mij energie. Samen zetten we ons in om grenzen te verleggen; hoe gaaf is dat!? Sinds 2022 ben ik eigenaar van ShowUp en per 1 januari 2023 zijn we een officieel affiliated CrossFit box. Dit maakt dat we ons kunnen onderscheiden in de kwaliteit die wij onze leden willen bieden.
 

Sander Bijnen

Coach

Met mijn sportieve achtergrond in verschillende sporten, ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. In CrossFit vind ik deze uitdaging. Als gemotiveerd en gedisciplineerd coach, ga ik samen met onze leden op zoek naar het juiste doel om -ieder op zijn eigen niveau- boven zichzelf uit te stijgen!
 

Bob Venneman

Coach

Wat ik leuk vind aan CrossFit? Elke les vormt een totaal nieuwe uitdaging waarin ik mezelf probeer te overtreffen. Daarnaast vind ik de saamhorigheid en gedrevenheid binnen de groep van sporters met dezelfde passie bij CrossFit heel bijzonder. Mijn doel is dat iedere sporter op zijn eigen niveau zijn grenzen opzoekt en met een voldaan gevoel naar huis gaat. Hopelijk zie ik je binnenkort in de les en gaan we samen de uitdaging aan!

ARE YOU READY TO SHOW UP

Stuur mij een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact