Coaches

Wij zijn de gezichten achter Show Up CrossFit Boekel. Als een hecht team verzorgen wij met heel veel plezier en gedrevenheid de groepstrainingen. Naast dat we de leden trainen, zijn we zelf ook sportief en gedreven. Dagen we elkaar ook uit en werken we aan het verbeteren van onze skils. We weten dus als geen ander hoe het is om jezelf uit te dagen en je grenzen samen te verleggen.

 

Ilze Zoetekouw

Coach - Personal Trainer

Sporten is mijn passie. Afgelopen jaren heb ik mij volledig gericht op het geven van CrossFit en personal training. Als gediplomeerd CrossFit trainer draag ik graag mijn vaardigheden over. Het coachen van mensen en ze verder helpen met hun persoonlijke doelen geeft mij heel veel energie. Met elkaar zetten we ons in om grenzen te verleggen. Sinds 2022 ben ik eigenaar van deze fijne sport locatie en per 1 januari 2023 ook een officieel affiliated CrossFit box. Dit maakt het plaatje compleet en kunnen we ons onderscheiden en uitstralen in de kwaliteit die wij continu nastreven voor onze leden.
 

Sander Bijnen

Coach

Met mijn sportieve achtergrond in verschillende sporten, ben ik altijd opzoek naar een nieuw uitdaging. CrossFit biedt voor mij deze uitdaging! Als coach ga ik graag samen met iedereen, gecombineerd met mijn motivatie, discipline en vaardigheden, op zoek naar het juiste doel om op ieders niveau boven zichzelf uit te kunnen gaan stijgen!
 

Bob Venneman

Coach

Wat ik leuk vind aan CrossFit? Iedere les is weer een totaal nieuwe uitdaging waar ik mezelf probeer te overtreffen. Daarnaast is de saamhorigheid en gedrevenheid binnen de groep van sporters met dezelfde passie bij CrossFit ook heel bijzonder. Mijn doel is dat iedere sporter op zijn eigen niveau zijn grenzen opzoekt en met een voldaan gevoel naar huis gaat. Hopelijk zie ik je binnenkort in de les en gaan we samen de uitdaging aan!
 

Ruby Beekmans

Coach

Ik ben Ruby Beekmans, 30 jaar en samen met mijn vriend woonachtig in Boekel. Al enkele jaren ben ik zelf actief als sporter binnen de crossfit wereld en daarnaast geef ik al een tijdje 5 uur per week training bij Show up Crossfit Boekel. Mijn interesses liggen voornamelijk bij het mensen met plezier in beweging krijgen, vertrouwen laten krijgen in zijn/haar lichaam en hen met de juiste technieken een betere versie van zichzelf te laten worden binnen de sport crossfit. Ben je opzoek naar een uitdagende sport die voor ieder niveau weggelegd is. Waarin kracht, mobiliteit en uithoudingsvermogen samen komen? Neem dan contact met ons op en wie weet zie ik je tijdens een van mijn lessen!

ARE YOU READY TO SHOW UP

Stuur mij een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact