CrossFit

Waarom CrossFit? / Wat is CrossFit?

CrossFit biedt een goede basis voor een gezonde levensstijl. Door veilige, functionele bewegingen in combinatie met gezonde voeding is er veel winst te behalen. Hiermee kan zowel een beginner als een ervaren sporter elk doel bereiken. CrossFit kent geen grenzen. Het is een door jarenlange ervaring bewezen methode voor jong en oud.

De trainingsmethode combineert fitness, atletiek en gymnastiek onder zeer hoge intensiteit. In korte tijd werk je veel verschillende oefeningen af, waarbij je lichaam alleen functionele bewegingen maakt. Denk aan rennen, springen, tillen, klimmen, duwen en trekken. Zie jij jezelf al tekeer gaan?! Voel je vrij voor het plannen van een gratis proefles!

Waarom CrossFit werkt

CrossFit staat voor variatie van functionele bewegingen onder hoge intensiteit. Elke training van Show Up is persoonlijk afgestemd en staat garant voor uitdaging op ieder niveau. Het doel van onze trainingen is samen toewerken naar een gezonde levensstijl. De lessen kennen een duidelijke structuur en een professionele opbouw. Er wordt gefocust en volgens een visie getraind. Kortom; bij Show Up vind je alle ingerediënten die nodig zijn om zichtbaar resultaat te boeken. Keertje uitproberen?

Community

Naast de trainingen, organiseert Show Up verschillende events om samen te werken aan je fitheid. Wat dacht je van ons after summer event, de gezelligste bbq van het jaar of de CrossFit open competitie?! Onze community is sociaal en biedt een vriendelijke sfeer waar mensen elkaar begroeten en bij naam kennen.

De sfeer 

We weten wie we zijn, wat we willen en waar we voor staan. We genieten van ons werk, zijn enorm gedreven en stralen dit uit. Elke training en ieder uur moet uniek zijn. Van de begeleiding, tot de energie die in de lucht hangt, tot de gedrevenheid van onze trainers. We zijn opmerkzaam, vindingrijk, ruimdenkend en communicatief. Onze coaches helpen jou op weg naar succes. Jouw succes is namelijk óns succes. Alle trainers staan voor hetzelfde, samen vormen we één team. 1 op 1 aandacht en ontwikkeling staat centraal tijdens onze lessen. Tot slot werken we veilig en doen we het samen! Wanna join the club?

Opbouw CrossFit training 

Warming-up:

Elke training begint met een korte warming-up. Je spieren worden opgewarmd en je hartslag wordt omhoog gebracht.

Techniek en kracht:

Na de warming-up worden alle bewegingen aangeleerd. Hoelang dit duurt, hangt af van de ervaring van jouw en je mede-CrossFitters. Niet alle bewegingen zijn voor iedereen even makkelijk uitvoerbaar, dus goed opletten is key!

WOD:

WOD staat voor Workout of the Day; het meest intensieve onderdeel van de training. De WOD is elke training anders. De ene keer voer je binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk rondes achter elkaar uit; de andere keer moeten alle oefeningen afgerond zijn binnen een zo snel mogelijk tijdsbestek. Het mooie is dat iedereen de WOD op zijn eigen niveau kan uitvoeren.

ARE YOU READY TO SHOW UP

Stuur mij een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact