Wat Doet Show Up

Het beste uur van de dag!

Onze CrossFit box maakt jouw leven beter. Het wordt jouw beste uur van de dag. Even ontsnappen aan de waan van de dag. Samen sporten en ontspannen en vooral jezelf kunnen zijn. Dat is wat we willen en wat we ook zijn.

CrossFit is uitdaging op ieder niveau

De gekwalificeerde coaches geven in iedere les voldoende motivatie om je persoonlijke doelen te gaan behalen. Plezier en vooral jezelf mogen zijn nemen onze coaches in de persoonlijke begeleiding zeker mee. Afsluiten met een voor jouw goed gevoel is waar wij voor jou voor willen gaan!

Trainen bij Show Up CrossFit Boekel is werken aan je gehele fitheid. We combineren verschillende trainingsmethoden zodat je altijd gevarieerd en functioneel traint. Geen een les is bij ons hetzelfde! We trainen niet met vaste krachtapparaten maar maken gebruik van losse gewichten en je eigen lichaam. 

Voeg Show Up ook toe aan jouw lifestyle

Bij Show Up kun je met de juiste mind set werken aan je persoonlijke doelen. Onze Small Group trainingen hebben de juiste spirit om je even te onttrekken aan alle bezigheden van de dag. Bij Show Up ben je voor jezelf en voor elkaar. Deze Quality time bewaken we met elkaar want Show Up is van en voor iedereen. Deze Crossfit box straalt sfeer en betrokkenheid uit. Ook jij bent van harte welkom.

Dit zijn onze coaches

 

ARE YOU READY TO SHOW UP

Stuur mij een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact