Wie is Show Up?

Het beste uur van de dag!

Show Up is dé CrossFit box van Boekel. Oftewel, de sportschool waar je snoeihard en op een veilige manier kunt werken aan je gezondheid. Show Up biedt CrossFit voor iedereen, dus ook zeker voor jou! Elke training is afgestemd op jouw niveau. Zo krijgt jouw lichaam telkens opnieuw de juiste prikkel om fitter te worden. Achter onze programmering schuilt een doordacht plan dat al maanden van tevoren is ontwikkeld. Het is dus geen toeval dat je de ene week spierpijn in je billen hebt en de andere week in je armen.

Onze CrossFit box maakt jouw leven beter. Het wordt jouw beste uur van de dag. Even ontsnappen aan de waan van de dag. Samen sporten en ontspannen en vooral jezelf kunnen zijn. Dat is wat we bieden en waar we ook voor gaan.

CrossFit is uitdaging op ieder niveau

De gekwalificeerde coaches geven in iedere les voldoende motivatie om je persoonlijke doelen te gaan behalen. Plezier en vooral jezelf mogen zijn, nemen onze coaches in de persoonlijke begeleiding zeker mee. Voor de een is komen opdagen al een doel op zich, voor de ander zal iedere training bestaan uit het maximale er uithalen in gewicht of snelheid. Het mooie van CrossFit is dat dit prima samengaat, omdat het aanbod in lesgeven zoveel mogelijkheden geeft. Onze ervaring is dat aan het einde van de les iedereen het gevoel heeft gehad om fijn te kunnen sporten en we elkaar maximaal hebben aangemoedigd en gewaardeerd op persoonlijk kunnen en inzet. Soms is het er zijn, en je beste been voorzetten, ook al een prestatie op zich!

Better to Show Up than to give Up!

Trainen bij Show Up CrossFit Boekel is werken aan je gehele fitheid. We combineren verschillende trainingsmethoden zodat je altijd gevarieerd en functioneel traint. Geen een les is bij ons hetzelfde! We trainen niet met vaste krachtapparaten maar maken gebruik van losse gewichten en je eigen lichaam. 

Voeg Show Up ook toe aan jouw lifestyle

Bij Show Up kun je met de juiste mind set werken aan je persoonlijke doelen. Onze Small Group trainingen hebben de juiste spirit om je even te onttrekken aan alle bezigheden van de dag. Bij Show Up ben je voor jezelf en voor elkaar. Deze Quality time bewaken we met elkaar want Show Up is van en voor iedereen. Deze CrossFit box straalt sfeer en betrokkenheid uit. Ook jij bent van harte welkom.

Dit zijn onze coaches

 

ARE YOU READY TO SHOW UP

Stuur mij een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact